Martinas hästverksamhet ridskolan startade oktober 2019 på Björnö gård. Då men tre hästar, Müsli, Yasmina och Lady.

Sommaren 2020 åkte Lady tillbaka till Roo gård där jag hyr henne ifrån och Yasmina åkte hem pga av en skada och planerad betäckning. Müsli blev kvar och i juni blev hon min! I augusti köpte jag Amy och Sweetie som blev nya arbetskamrater.

Vi håller oss ute på ridbanan så länge vädret tillåter men har ett mindre ridhus att kunna gå in i. Stallet är stort och högt i tak med stora boxar. Dom går på fri tillgång ute i en stor hage under dagarna.

För att lättast komma hit söker man på Björnö gård 6 och sedan är det skyltat Parkering mitt emot ridbanan.

Nu erbjuder jag även att vara medryttare på mina hästar vilket innebär att man har hästen 2 dagar i veckan som sin egna häst.

Just nu är tyvärr att hästarna upptagna men hör gärna av er för mer information och för att ställa sig på kö. Snart kanske det kommer en häst som passar just dig!

Utöver ridgrupperna jag har går det att boka privatlektioner. Lediga tider hittar du i bokning och du bokar genom att

Info

Privatlektion ca 45min – 300kr

Gruppträning ca 60min – 250kr/person

Hoppträning grupp ca 60min – 300kr/person

När du bokar en träning trycker du på datumet du vill boka. Du kommer då automatiskt att skicka ett mejl. I mejlet vill jag att du skriver denna informationen.

  • Namn och telefonnrummer

  • Datumet och klockslag

  • Längd och ålder

  • På vilken nivå rider du

Avbokas lektionen efter 24timmar innan start debiteras hela summan.

Vi måste stoppa spridningen och hos oss gör vi det genom att ha handsprit lättillgängligt i stallet. Vi gör i ordning hästarna i boxarna som är stora och gör att vi håller oss på mera avstånd. Max plus 1/elev får följa med in i stallet